Witam serdecznie!Nie wiem czy trafiłam pod właściwy adres mam zapytanie dotyczące tabletek Tamoxifen.
Mam 32 lata rok temu wykryto u mnie raka piersi chociarz okazała się nie złosliwy miałam chemioterapie i radjoterapie-lekarze twierdzą że rokowania są dobre,jestem młoda wcześnie wykryty.W tej chwili jestem juz po leczeniu zakończyłam je w kwietniu.W trakcie radjoterapi zostały mi przepisany wwmieniony Tamoxifen,wiem ze w trakcie brania tych tabletek ,a ma to trwac pięc lat mogę miec problemy w zajsciu w ciąże-to są skutki uboczne,lekarz wręcz mi powiedział że nie powinnan starac się w tym okresie o dziecko.Chciałam dodać że leczę się w Angli i w tej klinice tez nie mają doświadczenia z takimi kobietami jak ja czy ktos mi może wiecej powiedziec na ten temat czy powinnan decydowac się na dziecko,czy są jakieś skutki uboczne tego lekarstwa,czy mam czekać aż pięc lat,jest to dla mnie bardzo długo poniewaz nie miałam wczesniej dzieci.Wiem że zdrowie jest bardzo wazne ale jestem też w takim wieku gdzie ogladam sie za kazdym wózkiem i wiem że juz młodą mamą nie będe.Czy jest ktoś z takim przypadkiem jak mój chciała bym uzyskac więcej informacji na ten temat z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkie amazonki

)