Breast Friend

Czy otrzymaliście szukaną pomoc? Czy kontakt ze specjalistami okazał się pomocny?

Moderator: admin

Breast Friend

Postprzez Ela » Wto Kwi 21, 2009 6:51 pm

Hello, czy naprawde nikt nie korzysta z Poradni, czy tylko nie ma uwag lub odwagi napisac? Słuchajcie należy wytykać wszelkie niedociagniecia i ew. niewygody z jej korzystania, chcemy ją doskonalić aby stała się Poradnią jakiej jeszcze nie było. Przyjazną, kompetentną, pomocną, wspierajacą, edukującą informujacą - podpowiedz czego jeszcze mozna od niej oczekiwać ? To ma być najprawdziwszy Breast Friend.
Ela

Dołączenie: Wto Mar 31, 2009 8:34 am

Re: Breast Friend

Postprzez merisa » Sob Maj 02, 2009 9:51 pm

Myślę po prostu, że jeszcze mało pań wie o poradni. trzeba by może nagłośnić ją na zebranaich lokalnych klubów w całej Polsce, jak również wydrukować proste ulotki informacyjne, które mogłyby być dostępne w przychodniach, miejscach pracy, gabinetach różowej wstążki :)
merisa

Dołączenie: Sob Maj 02, 2009 9:47 pm

Postprzez Ela » Pią Cze 26, 2009 3:16 pm

To jest dobra podpowiedź. Zrobimy to ale dopier w październiku. Okres od kwietnia do października traktujemy jako rozruch Poradni, dlatego tak ważne są wszelkie sugestie i uwagi. Chcemy je zebrać , następnie zmodyfikować względnie poprawić funkcjonowanie Poradni i wtedy nagłosnić wszem i wobec. Zachęcam do dzielenia się swoimi uwagami.
Ela

Dołączenie: Wto Mar 31, 2009 8:34 am

Postprzez bodzis30 » Pią Cze 26, 2009 6:42 pm

Witam serdecznie!Nie wiem czy trafiłam pod właściwy adres mam zapytanie dotyczące tabletek Tamoxifen.
Mam 32 lata rok temu wykryto u mnie raka piersi chociarz okazała się nie złosliwy miałam chemioterapie i radjoterapie-lekarze twierdzą że rokowania są dobre,jestem młoda wcześnie wykryty.W tej chwili jestem juz po leczeniu zakończyłam je w kwietniu.W trakcie radjoterapi zostały mi przepisany wwmieniony Tamoxifen,wiem ze w trakcie brania tych tabletek ,a ma to trwac pięc lat mogę miec problemy w zajsciu w ciąże-to są skutki uboczne,lekarz wręcz mi powiedział że nie powinnan starac się w tym okresie o dziecko.Chciałam dodać że leczę się w Angli i w tej klinice tez nie mają doświadczenia z takimi kobietami jak ja czy ktos mi może wiecej powiedziec na ten temat czy powinnan decydowac się na dziecko,czy są jakieś skutki uboczne tego lekarstwa,czy mam czekać aż pięc lat,jest to dla mnie bardzo długo poniewaz nie miałam wczesniej dzieci.Wiem że zdrowie jest bardzo wazne ale jestem też w takim wieku gdzie ogladam sie za kazdym wózkiem i wiem że juz młodą mamą nie będe.Czy jest ktoś z takim przypadkiem jak mój chciała bym uzyskac więcej informacji na ten temat z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkie amazonki :) )
bodzis30

Dołączenie: Pią Cze 26, 2009 6:08 pm

Postprzez merisa » Wto Cze 30, 2009 11:25 pm

Witaj,

Myślę, że powinnas się skontaktować telefonicznie lub emailowo (wg Twojego uznania) z jednym z lekarzy onkologów współpracujących z Poradnią Amazonek- adres www.poradniaamazonki.pl .
Wszelkie drogi kontaktu podane są właśnie na tej stronie. Nie zwlekaj, tylko znajdż odpowiedź na nurtujące Ciebie pytanie :)
dużo zdrowia!
merisa

Dołączenie: Sob Maj 02, 2009 9:47 pm

Postprzez basica » Pią Sty 01, 2010 2:29 pm

Witam Jestem bardzo zainteresowana poradnia,skontaktowalam sie elektronicznie z wybranym lekarzem czy dostane odpowiedz zobaczymy.Pozdrawiam
basica

Dołączenie: Pon Gru 28, 2009 1:04 pm

Powróć do Funkcjonowanie Poradni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość